ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Fen Lisesi

Games and Teaching Aids Project

Okulumuzun ortak olduğu bu proje oyun ve öğrenme materyalleri odaklı bir projedir. Öğrenciler farklı ülkelerin oyunlarını öğrenip oynamış ve bir öğrenme materyali tasarlamıştır. Projede görevli öğretmenimiz Sinan Gira 'dır.

Bu proje, üye ülkelerin kültürlerine ve öğretim yardımcılarına dayanmaktadır. Proje üyeleri ile ortaklaşa belirlenecek olan kültürlerin farklı temalarına odaklanacağız. Haftalık olarak tricider yardımıyla bir konu belirleyeceğiz. İlk iki veya üç adım birbirinizi tanımakla ilgili olacaktır. Aşağıdaki adımlar öğrencilerin fikirleri ve oyları ile belirlenecektir. Bu proje, öğrencilerin farklı ülkeleri anlamalarına ve dersler için kullanılabilecek yeni öğretim yardımcıları geliştirmelerine yardımcı olacaktır.

Yayın: 06.05.2022 - Güncelleme: 08.05.2022 00:08 - Görüntülenme: 7160