ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Fen Lisesi

May

Okulumuzun ortak olduğu bu proje oyun ve öğrenme materyalleri odaklı bir projedir. Öğrenciler farklı ülkelerin oyunlarını öğrenip oynamış ve bir öğrenme materyali tasarlamıştır. Projede görevli öğretmenimiz Sinan Gira 'dır.

Haz

Türkiye adına okulumuz ile İtalya,Portekiz,Polonya,Estonya ve Slovakya'dan oluşan ortaklarımızla  yürütülen Erasmus+ K229 projesinin portekiz etkinliklerine, projede görev alan öğrenci, öğretmen ve idarecilerimiz çevrimiçi (online) katıldı.Bir hafta (14-19 Haziran 2021) süren etkinliklerde 60 öğrenci, 4 öğretmen ve 2 idarecimiz görev aldı. Projenin ülke koordinatörleri toplantısına koordinatörümüz Selvihan DEMİR katıldı. Etkinlikler kapanış seromonisi ve sertifika töreni ile son buldu.

Haz

DERECE VE ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUZ...